Pogledajte snimku koncerta 'Ljiljani – pjesma za nebesa'

Pogledajte snimku koncerta 'Ljiljani – pjesma za nebesa'

U nedjelju 13. lipnja, na blagdan sv. Antuna Padovanskog, u Voloderu je održan treći koncert duhovne glazbe 'Ljiljani – pjesma za nebesa'koji je i posvećen istoimenom svetcu, zaštitniku župe Voloder.

Autor
Kristijan Jalšić/Laudato/F.P.
Fotograf
Bernarda Buden
Objavljeno:
 
05.07.2021 13:34

 

Koncert je otvoren dinamičnim nastupom plesne skupine M18 iz Kutine, koji su svojom koreografijom zagrijali pozornicu.  Nakon što su završili uslijedio je nastup Dominika Lučića koji je izveo pjesmu 'Kad sve utihne'. Tijekom koncerta Dominik je još izveo pjesme 'Kao košuta', u duetu s Markom Kutlićem, te 'Dubine' zajedno s Katarinom Perić iz grupe 'Infinitas'. 

Glavne zvijezde večeri bile su sestre Palić koje su podigle atmosferu i u zajedništvu slavile Gospodina sa svima nazočnima.

Voditeljice koncerta bile su katoličke influencerice 'Chance to walk', a molitveni dio predvodio je fra Mario Berišić.

– Koncert smo pripremali nekoliko mjeseci. Zadovoljni smo što smo uspjeli sve organizirati te zahvaljujemo svim našim sponzorima i donatorima bez kojih ovo ne bi bilo moguće. Cilj nam je svakako i ovoga puta bio prikazati modernu stranu hrvatske duhovne glazbe, pa nastojimo svaki put pozvati nove izvođače kako bismo ljude što više upoznali s tim – rekao je Kristijan Jalšić, jedan od organizatora.

Vlč. Marijan Šting, upravitelj župe Voloder, zadovoljan je mladima iz župe, njihovim angažmanom te se veseli svim daljnjim projektima. 'Ovdje sam sada već gotovo dvije godine i jako sam ponosan na mlade koji su sve sami organizirali. U ovo vrijeme, koje mogu nazvati i vremenom straha, nastojali smo se duhovno pripremati za Antunovo te je kruna te proslave svakako ovaj koncert 'Ljiljani'.'

Fotogaleriju možete pronaći OVDJE. 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: