Ponovno zajedno: ZSA ZSA, Dominik Lučić, Albina & Marko Kutlić oduševljavaju božićnim pjesmama

Ponovno zajedno: ZSA ZSA, Dominik Lučić, Albina & Marko Kutlić oduševljavaju božićnim pjesmama

U večernjim satima Badnjaka, dok su obitelji diljem svijeta dijelile predbožićnu toplinu i radost, Dominik Lučić i ZSA ZSA zajedno s prijateljima Albinom i Markom Kutlićem objavili su na YouTubeu novu obradu poznate božićne pjesme “U to vrijeme godišta”.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Dominik Lučić
Objavljeno:
 
03.01.2024 13:15

 

Spot, snimljen u čarobnom ambijentu kuće u malom mjestu Hlevcima u Primorsko-goranskoj županiji, postao je simbolom blagdanske ljepote i zajedništva. Iako je prvotna ideja bila snimati u snježnom okruženju, nepredvidivo vrijeme promijenilo je planove. No, prava čarolija ovog projekta nije bila u bijelom snježnom pokrivaču, već u srcima i glasovima onih koji su sudjelovali.  U spotu se pojavljuju članovi obitelji Dominika Lučića – njegova supruga i dvoje djece, pružajući intiman uvid u obiteljski život i blagdansko zajedništvo.
Dominik Lučić, poznat po svom tipičnom klavirskom aranžmanu, ovaj put je odlučio obogatiti glazbenu sliku dodavanjem violina, koje je majstorski odsvirao Matej Mihaljević, te čela, u interpretaciji Zorana Resnika, što je dodalo poseban božićni duh.
Na Božić je objavljena i obrada pjesme “Tiha Noć”, snimljena u prekrasnom ambijentu Sljemena s pogledom na Zagreb. Režiju i snimanje ovog spota preuzeo je Filip Bašić iz DOKU FILMS produkcije, pružajući vizualni doživljaj koji se savršeno nadovezuje na emotivnu interpretaciju pjesme.
ZSA ZSA i Dominik već dugo razmišljaju o snimanju božićnog albuma, a ove dvije pjesme predstavljaju uvod u taj san. Želja je da slušatelji uživaju u ovim pjesmama ne samo tijekom božićnog vremena, već i kasnije. Jer lijepo je prisjetiti se poruke Božića i tijekom cijele godine, a upravo to omogućuju ove snimke.
Dominikov projekt #CoveromPoHrvatskoj dotaknuo je milijune ljudi svojim obradama, a posebno je poznata njegova verzija pjesme “Dubine”, snimljena sa ZSA ZSA-om, koja je postigla gotovo dva milijuna pregleda na YouTubeu. Ovaj božićni projekt samo je još jedan dokaz njihove posvećenosti glazbi i sposobnosti da dotaknu srca slušatelja.
Obradu pjesme "U to vrijeme godišta" poslušajte ovdje.

 

zsa zsa

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: