Poslušajte novu pjesmu: 'Moj Bog je plakao'

Poslušajte novu pjesmu: 'Moj Bog je plakao'

Pjesma je autorsko djelo mlade glazbenice Matije Čirjak iz Zadra. Spot pjesme prikazuje postaje križnog puta u Posedarju. 

Autor
Laudato/D.T.
Fotograf
Iris Mihatov Miočić
Objavljeno:
 
29.03.2021 18:14

 

Molitvena zajednica 'Ruah Adonai' iz Zadra objavila je novu duhovnu autorsku pjesmu pod nazivom 'Moj Bog je plakao'. Ova pjesma autorsko je djelo mlade glazbenice Matije Čirjak iz Zadra. Spot pjesme prikazuje postaje križnog puta u Posedarju. 

Kako navode iz molitvene zajednica 'Ruah Adonai' nalazimo se u korizmenom vremenu, milosnom vremenu kada, potaknuti razmatranjem muke i trpljenja našega Gospodina Isusa Krista, Boga i čovjeka, molimo za milost promjene i obraćenja vlastitog srca.

Dodaju kako se jedino kroz ljubav prema Kristovoj žrtvi rađa istinsko obraćenje koje se nastavlja kroz sve dane našeg ovozemaljskog života. Pjesma je zahvala za bol koju Isus podnosi zbog naših grijeha. Molimo Gospodina da kroz ovu pjesmu dodirne naša tvrda srca, da se ispuni Božja riječ koju molimo od prvog dana korizme: 'Obrati se i vjeruj Evanđelju.'

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: