[VIDEO] Poznati talijanski tenor oduševio izvedbom kršćanske pjesme

[VIDEO] Poznati talijanski tenor oduševio izvedbom kršćanske pjesme

Bocelli je uz pjevanje pokazao umijeće sviranja na glasoviru, a pjevanju mu se pridružila dobitnica Grammyja (27 puta) Alison Krauss. 

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
screenshoot
Objavljeno:
 
20.11.2020 17:00

 

Poznati talijanski pjevač Andrea Bocelli pojavio se u američkoj jutarnjoj emisiji 'Good Morning America' kako bi promovirao svoj novi album. U toj je emisiji otpjevao poznatu kršćansku pjesmu 'Milost' i oduševio sve prisutne. Bocelli je uz pjevanje pokazao umijeće sviranja na glasoviru, a pjevanju mu se pridružila dobitnica Grammyja (27 puta) Alison Krauss. 

Inače, Bocelli je izdao album 'Believe' 13. studenog, a opisao ga je kao slavlje glazbenih umirujućih kvaliteta. Na albumu ima 17 pjesama koje su otpjevane tenorskim pjevanjem: na engleskom, talijanskom, španjolskom i latinskom jeziku, s nekoliko vlastitih skladbi. 

– Koncept albuma 'Believe' temelji se na trima riječima: vjeri, nadi i ljubavi. To su tri teološke krjeposti u kršćanstvu, ali – posve neovisno od bilo koje vjere – one su također tri izvanredna ključa za davanje smisla i potpunosti u životu svakoga od nas – izjavio je Bocelli.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: