Premijera pjesme i videospota "U Isusa gledaj" – Molitvena zajednica Kraljice apostola i Alan Hržica

Premijera pjesme i videospota "U Isusa gledaj" – Molitvena zajednica Kraljice apostola i Alan Hržica

U petak, 23. veljače 2024., u srcu Zaprešića, unutar svetih zidova crkve Kraljice apostola odjeknula je premijera nove duhovne pjesme koja nosi snažnu evanđeosku poruku.

Autor
Molitvena zajednica ''Srce Isusovo''/Laudato/F.P.
Fotograf
Molitvena zajednica "Srce Isusovo"
Objavljeno:
 
26.02.2024 15:04

 

Pjesma U Isusa gledaj prva je takva suradnja između Molitvene zajednice Kraljice apostola i poznatog izvođača duhovne glazbe, Alana Hržice. Ova pjesma, inspirirana teškim životnim trenutcima autorice Emine Elizabet Paulić, predstavlja svjetlo nade u trenutcima kada se čini da je sve izgubljeno.

Suočena s bolnom realnošću bolesti svog muža, tražila je utjehu i snagu u riječima koje su joj dolazile po nadahnuću: "U Isusa gledaj". Njezina priča inspirirana je poukom iz Matejeva evanđelja o Petru koji, usmjerenim pogledom prema Isusu, uspijeva činiti nemoguće, hodati po vodi. Ova pjesma simbolizira snagu vjere koja nas drži iznad životnih oluja i kazuje kakvu moć imamo kada skrenemo pogled s valova i usmjerimo ga na Isusa.

Emina je željela tu pjesmu pjevati s Alanom Hržicom, što se ostvarilo kroz Alanovo poznanstvo s njezinim voditeljem zajednice, Stipanom Šandrkom. Alan je poslušao pjesmu i nakon nekog vremena potvrdio da će sudjelovati u njoj, pjevajući i stvarajući ju zajedno sa svojim producentom Grgurom Sesarom i kolegom Petrom Buljanom iz molitvene zajednice "Božja pobjeda".

Premijera videospota "U Isusa gledaj" održana je 23. veljače, tijekom duhovne obnove u prepunoj crkvi Kraljice apostola. Odaziv na susret bio je izvan svih očekivanja, svjedočeći o snazi zajedništva, jer su se ovdje okupili ljudi čija srca gore u ljubavi prema Bogu. Duhovnu obnovu predvodio je vlč. Ivica Tolla, dok su glazbeni dio večeri ispunili Alan Hržica, Petar Buljan i Molitvena zajednica Kraljice apostola.

alan hrzica

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: