[VIDEO] Premijera spotova pjesama Zvonka Jonathana Palića i Lucije Zovko

[VIDEO] Premijera spotova pjesama Zvonka Jonathana Palića i Lucije Zovko

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, Laudato TV prikazuje premijere spotova prigodnih pjesama Zvonka Jonathana Palića  i Lucije Zovko.

Autor
Laudato
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
17.11.2021 20:45

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, Laudato TV prikazao je premijeru spotova prigodnih pjesama Zvonka Jonathana Palića i Lucije Zovko. Kantautorica Lucija Zovko snimila je spot za pjesmu 'Memento', posvećenu majkama poginulih hrvatskih branitelja. Pjesma je dio duhovno-domoljubnog albuma 'Pjesme o ljubavi', koji je Zovko ranije izdala za diskografsku kuću Laudato Music. Stihove i glazbu potpisuje Stanko Zovko, aranžman Josip Vukoja, a za spot je zaslužan BONK studio. 

– Drago mi je što i u vizualnom obliku možemo predstaviti još jednu pjesmu s albuma. Ona opisuje život radosti majčinstva, mira, ispunjenosti, dubine. Opisuje život prekinut zlom, pred kojim ne uzmiče. Majka i majčinska ljubav uzdižu se i zaustavljaju ga svojom žrtvom. Prestala je radost, ali rodio se ponos. 'Memento' je suosjećanje, pohvala i počast majkama koje su za domovinu dale sve što su imale – izjavila je Lucija Zovko.

'Izađite na svjetlo' prva je pjesma Zvonka Jonathana Palića u nakladništvu Laudato Musica. Glazbeni producent i aranžer je Ivan Škunca. Pjesma je autorov poziv na pomirenje dvaju kršćanskih naroda kroz oprost, uz prethodno priznanje, iskreno kajanje za zlo i počinjen grijeh.

– Jedino Istina, i samo Ona, koliko god bila teška, bolna i nesnosna, kadra je polučiti pravu slobodu i mir u srcu svakog onog koji ju priznaje i koji svoj život želi ravnati i poravnati po Njoj. Ona je zalog i vremenitog i vječnog spasenja – objasnio je Zvonko Jonathan Palić koji je i redatelj spota. U videouratku korišteni su i kadrovi iz dokumentarnog filma Miljenka Dujele: 'Vukovar, Petnaesta postaja križnog puta'.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: