Premijerno objavljena pjesma ''Pružam ruku''

Premijerno objavljena pjesma ''Pružam ruku''

Mladi glazbenik Leon Lasić i mladi iz biskupijskog zbora ''ViDeMus'' objavili su u srijedu, 15. svibnja 2024., plod prve službene suradnje, duhovnu pjesmu ''Pružam ruku'', izvijestio je Biskupijski duhovni pokret mladih ''Mi ViDiMo''.

Autor
Mostar (IKA)/Laudato/K.K.
Fotograf
Mostar (IKA)
Objavljeno:
 
17.05.2024 10:33

 

Pjesma je plod rada brojnih mladih glazbenika iz Mostara i okolice. David Glibo svirao je gitare, Dragan Raspudić bubanj, Marko Jakovljević bas-gitaru, a uz klavijature Josip Drinovac sudjelovao je i u glazbenom aranžiranju pjesme.

Emil Bevanda, voditelj biskupijskog zbora mladih ViDeMus, ističe kako su njegova ekipa i on vrlo rado prihvatili poziv Leona Lasića za rad na pjesmi koja za njih predstavlja svojevrsnu molitvu.

Pjesma je objavljena na službenom YouTube kanalu biskupijskog duhovnog pokreta mladih Mi ViDiMo, a uživo će biti premijerno izvedena na velikom humanitarnom koncertu duhovne glazbe Vjerujem koji će se održati 8. lipnja na Stadionu pod Bijelim brijegom.

Karte za humanitarni koncert ''Vjerujem'' u iznosu od 15 konvertibilnih maraka moguće je nabaviti na infopultu Mepas Malla, putem online servisa kupikartu.ba, u mostarskim župnim uredima te na sljedećoj tribini duhovnog pokreta ''Mi ViDiMo''.

Sav ostvareni prihod od prodaje karata bit će preusmjeren za potrebe i rad Centra za djecu sa poteškoćama u razvoju koji je udruga Otac pokrenula u suradnji s Caritasom Mostar.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: