Premijerno predstavljen duhovno-domoljubni album 'Pjesme o ljubavi' Lucije Zovko

Premijerno predstavljen duhovno-domoljubni album 'Pjesme o ljubavi' Lucije Zovko

Album je nastao iz želje koju svi dijelimo, a to je želja za stvaranjem – izjavila je Lucija Zovko.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
23.09.2020 10:39

 

Premijerno je predstavljen prvi album 'Pjesme o ljubavi' kantautorice Lucije Zovko, izašao u suradnji s diskografskom kućom 'Laudato'. Novi album ove talentirane glazbenice, pjevačice i diplomirane pijanistice, obuhvaća deset domoljubno-duhovnih pjesma, a na njemu se nalazi i 'Pjesma o ljubavi', nagrađena na natječaju u sklopu Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca (2016.), koji svake godine organizira Vicepostulatura postupka mučeništva 'fra Leo Petrović i 65 subraće'. Također, na albumu se nalazi i pjesma 'Pozdrav Majci' koja je izvedena u suradnji s klapom 'Bratovština' iz Gruda.

Na ovom albumu 'Pjesme o ljubavi' Lucija i njezin suprug Stanko Zovko, kao i drugi suradnici, radili su posljednjih petnaestak godina. U deset pjesama albuma provlače se teme duhovnog života, obitelji, bračne ljubavi, nerođene djece, branitelja, hrvatske ratne povijesti i mučeništva. Tekst i glazbu za pjesme potpisuje upravo njezin suprug Stanko Zovko, koje je Lucija upotpunila svojom izvedbom sa sjajnim rezultatom zajedničkog obiteljskog rada.  

– Album je nastao iz želje koju svi dijelimo, a to je želja za stvaranjem. Bogu hvala, album je konačno završen i dostupan slušateljima – povodom izlaska albuma izjavila je Lucija Zovko.

Svoj doprinos albumu 'Pjesme o ljubavi' dali su mnogi svojim vještinama, znanjem i talentima: Saša Miočić, Gabrijel Prusina, Josip Vukoja, Maja Kožul, Jadranka Krištof, Robert Pehar, Luka Rupčić, Silvije Nuić i Anđelko Nikolić. Kao glazbeni producent albuma tu je Franjo Kraljević, dok su izvršni producenti: Lucija i Stanko Zovko. Mastering cijelog albuma radio je Saša Miočić, urednik izdanja je Luka Kotlar, izdavač diskografska kuća 'Laudato' direktorice Ksenije Abramović, a dizajn potpisuje Dalibor Zorić.

– Iznimno nam je drago što je ova talentirana kantautorica odabrala baš 'Laudato' diskografsku kuću, i tako svojim iznimnim darom obogatila kako nas tako i, vjerujem, i sve one koji će u ovim pjesmama uživati – rekla je direktorica diskografske kuće 'Laudato', Ksenija Abramović.

Album možete pronaći u svim 'Laudato' galerijama, te u mrežnoj ponudi laudato.hr.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: