Prvi album Ivone Zgrabljić na CD-u

Prvi album Ivone Zgrabljić na CD-u

Album prvijenac Ivone Zgrabljić ''Izgubljeno / nađeno'' diskografske kuće Laudato Music izišao je ovih dana i na nosaču zvuka.

Autor
Laudato
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
19.02.2024 15:03

 

Album prvijenac Ivone Zgrabljić Izgubljeno / nađeno diskografske kuće Laudato Music izišao je ovih dana i na nosaču zvuka. Ova višestruko talentirana poduzetnica i glazbenica rad na albumu započela je još 2004. godine, kada je nastala njezina prva pjesma ''Moj put''. Nakon toga skladala je još dvije pjesme 2006. godine, kada je i prvi put pokušala snimiti album. Zbog roditeljskih obveza, glazbeni talent stavila je po strani sve do 2015. godine, kada je ponovno započela skladati.

Ivona je u mladosti bila prateći vokal brojnim poznatim glazbenim imenima. Kao majka troje djece, mislila je da je njezina glazbena karijera zaista zakopana, ali u četrdesetoj godini, nakon napornog rada, uz podršku aranžera i producenta Petra Brkljačića, završava svoj prvi kantautorski album. 'Izgubljeno / nađeno' dostupan je na digitalnim glazbenim servisima, a sada je izdan i na nosaču zvuka. CD se može nabaviti na webshopu i galerijama Laudato. Pjesme s albuma Ivona će predstaviti i u glazbenoj emisiji na Laudato TV-u 8. ožujka u 21 sat.

IZ

 

IZ2

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: