Rapha'El – nova pjesma Filipa Panze osvjetljava zaboravljenu sliku Boga

Rapha'El – nova pjesma Filipa Panze osvjetljava zaboravljenu sliku Boga

Pjesma "Rapha'El – molitva ozdravljenja" u svojoj je ideji nastala za vrijeme jednoga molitvenoga trenutka. 

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Ivan Ojdanić
Objavljeno:
 
26.06.2023 14:00

 

Užurbano vrijeme u kojem živimo ostavlja – na žalost – malo vremena za molitvu i često ga moramo "krasti". Zato je duhovna glazba izvrstan način molitve i stavljanja u prisutnost Svevišnjega koji nas ljubi, vodi, odgaja i – ozdravlja. 

Kroz život nosimo različite duhovne rane. Neke Gospodin brzo ozdravi, a preko nekih nas uči strpljivosti i čuva blizu sebe, u poniznosti. 

"Ljeto je došlo i vjerujem kako smo mnogi u napasti zanemarivanja duhovnog života, zato sam odlučio upravo sada objaviti ovu pjesmu. Da nam pomogne ostati 'online' s Gospodinom", objašnjava Filip.

Pjesma ujedinjuje dva najvažnija elementa duhovne dinamike: slavljenje sakramenata (posebno sakramenata ozdravljenja) te slavljenje srcem, u vlastitoj svakodnevici. 

Nikada ne smijemo biti robovi tjelesnog zdravlja, ali za zdravlje uvijek treba moliti: za ozdravljenje naše duše, pameti, međuljudskih odnosa, Crkve i domovine. Zato je ova pjesma pravi melem za svakoga! 

Pjesmu poslušajte OVDJE! 

FILIP PANZA - RAPHA'EL

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: