Rasprodana donja tribina za domoljubni koncert "Domu mom"

Rasprodana donja tribina za domoljubni koncert "Domu mom"

Organizatori pustili u prodaju ostatak mjesta u Areni Zagreb.

Autor
Laudato
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
24.11.2023 12:03

 

Veliki interes vlada za prvi koncert domoljubne glazbe Domu mom. Donje tribine su rasprodane i u prodaju su puštena mjesta na gornjoj tribini. U Areni Zagreb 13. 1. 2024. okupit će se 25 izvođača i ukupno 150 glazbenika koji će se izmjenjivati na pozornici, a orkestrom sastavljenim od ponajboljih hrvatskih instrumentalista ravna Ante Gelo. Najljepše i najpoznatije pjesme ispjevane domovini pjevat će: Dražen Zečić, Opća opasnost, Mate Bulić, Najbolji hrvatski tamburaši, Meri Cetinić, Tiho Orlić, Đani Stipaničev, klapa Cambi, Dražen Žanko, Zaprešić Boys, Adalbert Turner Juci, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice, Vokalisti trogirske katedrale, Pava, Josip Palameta, Iva Ajduković, Goran Orešković, Dino Petrić i ansambl 'Jedinstvo', a ovom velikom koncertu pridružit će se i još neki koje organizatori zasad čuvaju kao iznenađenje.

Ovo je prvi put da će se okupiti zajedno na sceni ovako velik broj izvođača različitih glazbenih stilova i generacija.

''Velika je i ogromna čast pjevati na tako velikom i ogromnom domoljubnom koncertu, pogotovo u Areni Zagreb gdje prvi put stajem na pozornicu. Moram reći da jedva čekam. Kao dječak sam to sanjao i evo, to mi se događa. Ima puno lijepih pjesama, ali možda mi je najdraža 'Ruža Hrvatska'. Zezaju me da sam stara duša'', izjavio je Dino Petrić koji će biti među mladim glazbenim snagama na koncertu.

Ni iskusna Klapa Cambi ne krije zadovoljstvo zbog sudjelovanja u ovom projektu.

''Baš mi je drago što ćemo biti dio projekta i neke poruke koje će donijeti taj koncert. Mnogi ljudi govore zašto se mi sramimo govoriti o našem jeziku, povijesti, tradiciji, pjesmi. Mislim da je došla lijepa ideja, u lijepo vrijeme da se slavi nešto domaće, nešto naše na ovom koncertu. Vjerujem u taj projekt i siguran sam da ću uz ono što će klapa Cambi otpjevati, uživati u ostatku koncerta. Mislim da će projekti poput ovoga, gdje se iz svega grla i srca pjeva o nečem našem, razgaliti duše. Možda taj osjećaj u kojemu će svi skupa zapjevati nekoga i pobudi da nešto napiše o tome'', objasnio je razloge sudjelovanja Hrvoje Lozančić iz Klape Cambi.

Ulaznice za koncert Domu mom mogu se nabaviti u sustavu Eventim i galerijama Laudato, a kupnjom ulaznica pomaže se organizacija događaja i rad Laudato TV-a.

KONCERT

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: