Tonči Huljić u novoj glazbenoj emisiji

Tonči Huljić u novoj glazbenoj emisiji

Poznati skladatelj i autor gost je emisije Laudato TV-a ''Nota bene'', koju vodi Zrinka Glavaš.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Filip Panza
Objavljeno:
 
14.10.2022 21:03

 

U novoj glazbenoj emisiji Nota bene na Laudato TV-u prvi gost je Tonči Huljić. U emisiji voditeljica Zrinka Glavaš vodi razgovor, ali i pjeva. Ubuduće i s gostima, a u prvoj umjesto gosta, s obzirom na to da će Tonči pojasniti zašto više ne nastupa. ''Ja sam kompozitor. Nove generacije to ne znaju, ali imam sreću da me nove generacije vole. Pa kada mi netko kaže na cesti: 'Eno ga, onaj pjevač...'' Zato sam odlučio da ne nastupam uživo. Radim 'Madre Badessu', to je nešto što je moju karijeru usmjerilo u ozbiljnije vode i otkrilo pravoga mene'', reći će u emisiji koja je na rasporedu večeras (14. listopada) u 21:05 sati.

Gledatelji će saznati zašto je u više od 1000 skladanih pjesama samo 20-ak pjesama ultimativnih hitova, dok su ostale ''rado slušane pjesme''; kada se Huljić htio riješiti klavira i glazbe uopće; koja je veza s Bee Geesima i zašto danas pjeva u falsetu. Okušat će se u kvizu znanja o činjenicama iz vlastite karijere.

'''Što god želim uraditi, pitam se bi li Isus to učinio. Vjera je odricanje i na to se treba odlučiti'', iskren je poznati skladatelj koji će otkriti svoj odnos prema tek rođenoj unuci. ''Kao djed gledam da imam dovoljno vremena da svaki slobodan trenutak idem tamo gledati kako je sve više razmažena, i slatka i zahtjevna, a nema još ni koji mjesec.''

tonči huljić

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: