U nakladništvu Laudata objavljen novi album fra Marina Karačića

U nakladništvu Laudata objavljen novi album fra Marina Karačića

Drugi je to album mladog franjevačkog svećenika, nakon što je 29. siječnja 2015. godine predstavljen njegov prvijenac pod nazivom: 'U tvojim rukama', također u izdanju Laudata.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
04.09.2020 17:56

 

Hrvatski kantautor duhovne glazbe, fra Marin Karačić, ima novi album. U nakladništvu Laudata objavljen je nosač zvuka pod nazivom: 'Stvoreni za mnogo više'. Drugi je to album mladog franjevačkog svećenika, nakon što je 29. siječnja 2015. godine predstavljen njegov prvijenac pod nazivom: 'U tvojim rukama', također u izdanju Laudata.

– Album nam u svakoj pjesmi daruje izuzetno snažnu poruku, a izdvojila bih dio teksta iz pjesme 'Tren', koji me se osobito dojmio: 'Ne možeš spasiti svijet, al' možeš ga učiniti boljim, možeš pokloniti osmijeh i kad nije ti sve po volji; nasmij se svijetu i kaži: 'Moj Bog – On je jači od svega!'' Glazbeno, tekstualno, produkcijski, rekla bih da spada u sam vrh duhovne glazbe danas. Hvala dragom Bogu na predivnom daru stvaralaštva našega fra Marina. Hvala fra Marinu jer je za nakladničku kuću odabrao Laudato – izjavila je direktorica nakladičke kuće Laudato, Ksenija Abramović.

Album u prodaji uskoro možete pronaći u galerijama Laudata i na mrežnoj trgovini na adresi: https://webshop.laudato.hr/.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba