Uskrsna pjesma Zvonimira Kalića

Uskrsna pjesma Zvonimira Kalića

Novi singl Zvonimira Kalića ''Zapjevaj Gospodinu'' u izdanju Laudato Musica izlazi na Uskrs. Glazbu i aranžman za ovu prigodnu uskrsnu pjesmu potpisuje Viktor Kesler, a tekst Josipa Dević. Glazbenu produkciju odradio je Kesler Studio iz Subotice, a snimljena je u tonskom studiju Gorana Kovačića u Zagrebu.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
13.04.2022 15:05

Glazbenik Zvonimir Kalić mladi je poduzetnik, ekološki proizvođač i magistar međunarodnih odnosa i diplomacije, a u duhovnoj glazbi duži je niz godina. Nastupao je na festivalima ''Uskrsfest'', ''Hosanafest'' i ''Bonofest'', te na koncertu ''Progledaj srcem''.

– Ovo je pjesma radosti, nade i predanja u Gospodina. Pjesma o svjesnosti da je Bog prisutan u našim životima i da mu baš zato trebamo stalno zahvaljivati jer sve izvodi na dobro. Ujedno je i nastavak mog glazbenog stvaralaštva u duhovnoj glazbi zajedno s autorima Josipom Dević i Viktorom Keslerom. Vjerujem u pjesmu ''Zapjevaj Gospodinu'' i vjerujem da će mnogi u njoj pronaći kako je Gospodin najveća snaga, ljubav i radost u našim životima – izjavio je o novoj pjesmi Kalić.

Glazbeni spot za pjesmu snimljen je u Đakovu u produkciji Studija ''Kelbas''. Režiju i snimanje potpisuju Mihael Kelbas i Marin Šerfezi, koji je napravio i montažu. Spot Zvonimira Kalića ''Zapjevaj Gospodinu'' imat će premijeru na Uskrs u programu Laudato televizije.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: