[VIDEO] 'Na putu života' - novi spot Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije

[VIDEO] 'Na putu života' - novi spot Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, u suradnji s glazbenim sastavom 'Anjel', snimio je novi videospot s pjesmom 'Na putu života'

Autor
Augustin Markota/Laudato/D.R.
Fotograf
screenshoot
Objavljeno:
 
27.08.2020 09:51

 

Projekt Pastorala mladih SMN nastavio se, ali ovaj put s energičnijim glazbenim sastavom rokerskog navještaja Radosne vijesti. Oni se zovu 'Anjel' i svoj glazbeni put započeli su u prosincu 2012. godine. 'Dallas Records' 2016. godine izdaje i njihov prvi album 'Povratak Ocu'. Od ožujka 2019. 'Anjel' postaje sastav koji snažnim tekstovima i melodičnom glazbom nastavlja veselo slaviti Gospodina i Njegovu ljubav donositi svima, osobito srcima u traganju za pravim izvorom neprolazne radosti. Sastav čine: Ankica Cicvarić (vokal, bas-gitara), Goran Vuković (solo gitara), Luka Vuković (gitara), Branko Bralić (bubanj). Glumci: Marin Matković, Ivana Majstorović, Ivana Banović i Duje Gale.

Glazba i tekst pjesme 'Na putu života' djelo je Ankice Cicvarić, dok je za aranžman zaslužan Damir Marušić i Ankica Cicvarić. Ideju, režiju i montažu spota osmislio je Marin Gabelica, a kamermansku pomoć Marinu Gabelici pružio je Dean Bubić. Svoj doprinos u realizaciji spota dao je i mix i master: studio 'Deva', Split.

U spotu 'svira' sastav 'Anjel': Ankica Cicvarić (vokal, bas-gitara), Branko Bralić (bubnjevi), Goran Vuković (solo gitara), Luka Vuković (gitara). Osim njih, bubnjeve su svirali: Saša Bulić, Damir Marušić i Daniel Stojan, a glavni i prateći vokal je Ankica Cicvarić.

Lokacije snimanja su Dicmo, Sinj i Malačka; glumačku postavu čine: Marin Matković, Ivana Majstorović, Ivana Banović i Duje Gale, a cijelu produkciju videospota i pjesme 'potpisuje' predstojnik Ureda za pastoral mladih SMN i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu dr. don Mihael Mišo Prović.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: