[VIDEO] Novi duet Alana Hržice i Nine Badrić

[VIDEO] Novi duet Alana Hržice i Nine Badrić

Predstavljamo vam duet Nine Badrić i Alana Hržice pod nazivom "Uvijek ću te voljeti".

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
MSZI production
Objavljeno:
 
18.04.2022 11:09

 

Dugonajavljivana glazbena suradnja ovih poznatih nam glazbenika napokon je ugledala svjetlo dana te nam je sada videospot dostupan na YouTubeu. Ninino i Alanovo dugogodišnje prijateljstvo okrunila je i ova lijepa pjesma autorice Romane Bilaver, dok se poznati redatelj Dario Radusin pobrinuo za videospot. Evo što su nam rekli glavni akteri:

– Velika mi je čast i radost imati duet s Ninom. Čim smo čuli pjesmu, oduševili smo se njome i odlučili ju snimiti. Stihovi govore o moćnoj i vječnoj ljubavi koja uvijek pronađe put da nas podigne, osnaži i ohrabri. Tamo gdje mi stanemo i ne možemo više, ta ljubav dolazi da svemu vrati smisao, ljepotu i dostojanstvo – kazao je Alan. 

– Sretna sam što smo snimili prekrasnu zajedničku pjesmu, koja je nastala iz prijateljstva. Hvala Alanu što me je pozvao da gostujem na pjesmi ''Uvijek ću te voljeti''. Nadam se da će ona i drugima milovati dušu kao meni – kazala je Nina.

Pjesma se nalazi na novom Alanovu albumu ''Pod Tvojim pogledom'' u izdanju ''Aquarius Recordsa''.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: