[VIDEO] Novi hit fra Marina Karačića: 'Rođen je Kralj'

[VIDEO] Novi hit fra Marina Karačića: 'Rođen je Kralj'

Poznati pjevač i skladatelj duhovnih pjesama na hrvatskoj glazbenoj sceni uljepšao nam je božićno slavlje novim hitom proizašlim iz njegova pera. 

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Screenshot
Objavljeno:
 
27.12.2020 11:38

 

Fra Marin Karačić ovih je dana objavio novu pjesmu i spot pod nazivom 'Rođen je kralj'. Poznati pjevač i skladatelj duhovnih pjesama na hrvatskoj glazbenoj sceni uljepšao nam je božićno slavlje novim hitom proizašlim iz njegova pera. 

– Ovih dana osvježili smo jednu staru pjesmu i dali joj novo, modernije ruho. Hvala Josipu, Marku, Švigiju, Zdravku, Petri i Jimi što su darovali svoj talent i trud te pjesmi dali prepoznatljiv pečat. Neka nam bude na korist i na duhovnu izgradnju; neka se ovog Božića u nama dogodi barem mala promjena i neka se u našim srcima uistinu rodi Kralj – izjavio je fra Marin Karačić.

Tekst i glazbu potpisuje sam fra Marin, dok je za aranžman zaslužan Josip Bošnjak. U manje od četiri dana njegova pjesma ušla je u nekoliko tisuća domova. Pjesmu možete poslušati na dolje priloženoj poveznici.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba