[VIDEO] Pogledajte kako je Valerija Fabris otpjevala tko je 'Srce srca mog'

[VIDEO] Pogledajte kako je Valerija Fabris otpjevala tko je 'Srce srca mog'

U spotu su prikazane obične životne situacije jedne djevojke koja radosno živi svoju vjeru s ljubavlju pomažući drugima, imajući na umu da Bogu pripada slava.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Ured za pastoral SMN
Objavljeno:
 
18.02.2021 12:24

 

Ured za pastoral mladih SMN-a u suradnji s Valerijom Fabris snimio je novi videospot s pjesmom 'Srce srca mog'. Valerija Fabris trenutačno je članica gospel zbora 'Sunce', čija je članica od 2018. godine. Prije toga, više od 10 godina pjevala je u mješovitom zboru, u crkvi sv. Nikole Tavelića u zagrebačkoj Kustošiji pod vodstvom dirigentice Terezije Babić. Nastupala je na nekoliko duhovnih festivala.

Za tekst i glazbu pjesme zaslužna je Vesna Žagar, a aranžman je djelo Antonija Tkaleca. Ideju videospota osmislila je Ružica Gabelica, dok je za režiju i montažu zaslužan Marin Gabelica uz snimateljsku podršku Deana Bubića. U spotu je sudjelovala pjevačica Valerija Fabris, a glavnu glumačku ulogu utjelovila je Ivana Banović. Sporedne uloge pripale su: Jakovu Toliću, Eni Caktaš, Maši Caktaš, Duji Gali, Stjepanu Žeravici, Josipi Krželj i Ružici Gabelici.

– U spotu su prikazane obične životne situacije jedne djevojke koja radosno živi svoju vjeru s ljubavlju pomažući drugima, imajući na umu da Njemu pripada i da sve radi na Njegovu slavu. Od svih tih ljudi prima potvrdu u obliku srca da ide pravim putem. I taj ju put veseli. Međutim, na ogrlici joj stoje privjesci vjere i ufanja, a nedostaje joj upravo ljubav, bez obzira što ju svima pruža. Na kraju prima tu ljubav od svojih prijatelja koji su uvijek tu za nju, poručujući joj na simboličan način da nikad nije sama. Kao što refren kaže: 'Ti svjetlost si što vodi me, vjera, ljubav, ufanje...', tako ju ogrlica simbolično podsjeća da za Njega živi i svakodnevno mu posvećuje sve što radi – kazuju nam iz Ureda za Pastoral mladih SMN-a.

Spot se snimao u Ninu i Splitu, a cijelu produkciju videospota i pjesme 'potpisuje' predstojnik Ureda za pastoral mladih SMN-a i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu, dr. don Mihael Prović.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba