[VIDEO] Poslušajte novu pjesmu talentirane glazbenice Vanesse Mioč

[VIDEO] Poslušajte novu pjesmu talentirane glazbenice Vanesse Mioč

Svojom izvrsnošću ovi mladi glazbenici vrlo hrabro i originalno populariziraju duhovnu glazbu čineći ju iz dana u dan sve prihvaćenijom u društvu.

Autor
MZ Srce Isusovo/Laudato/D.R.
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
09.03.2021 16:45

 

Vanessa Mioč izdala je svoju novu pjesmu. Naslov joj je 'Šutnja', a već je za nju snimljen i videospot. Premda je to tek treća njezina pjesma, ova mlada glazbenica postala je poznato ime na duhovnoj glazbenoj sceni u Hrvatskoj. Svojim prepoznatljivim vokalom i autentičnom interpretacijom obogaćuje novi val glazbenika koji posljednjih nekoliko godina sve snažnije zauzimaju prostor društvenih mreža i prevladavajućih medija.

Svojom izvrsnošću ovi mladi glazbenici vrlo hrabro i originalno populariziraju duhovnu glazbu čineći ju iz dana u dan sve prihvaćenijom u društvu. Gotovo da se duhovnjaci i svjetovna glazba te estrada, u popraćenosti na koncertima i brojevima pogleda na YouTubeu, više i ne razlikuju. 

Nadamo se da će plodno razdoblje za duhovnu glazbu još dugo trajati i da će talentirani mladi ljudi i dalje na najljepši mogući način cijelom svijetu svjedočiti svoju ljubav prema Kristu. Vjerujemo da će nova Vanessina pjesma također zaživjeti među publikom. 

– Jako sam sretna što napokon mogu podijeliti dugoočekivanu pjesmu koju je napisao fra Marin Karačić. Pronašla sam se u toj pjesmi već u prvom slušanju, a nadam se da će slično reagirati i publika kad doživi dubinu teksta. Iako smo trenutačno okruženi nekom čudnom medijskom bukom i tjeskobnim vijestima, ova nenametljiva pjesma ipak može nadjačati tu buku. Bogu sam zahvalna što sam mogla raditi uz ovako talentiranu ekipu te bih voljela u budućnosti još više pratiti ovaj glazbeni smjer – izjavila je Vanessa.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: