[VIDEO] 'Samo Ti' – nova pjesma Tomislava Nosića

[VIDEO] 'Samo Ti' – nova pjesma Tomislava Nosića

Tomislav Nosić mladi je Hrvat iz Kanade koji se glazbom bavi od najmlađih dana.

Autor
Laudato/G.O.
Fotograf
T. Nosić
Objavljeno:
 
02.02.2021 14:48

 

Tomislav Nosić mladi je Hrvat iz Kanade koji se glazbom bavi od najmlađih dana. Dosad je nastupao na brojnim natjecanjima, festivalima, skupovima po Kanadi, BiH, Hrvatskoj i drugdje. Kao jednu od većih nagrada u svojoj pjevačkoj karijeri, osvojio je nagradu Direktora festivala na 18. festivalu 'Melodije hrvatskog juga', u kolovozu 2011., u Opuzenu.

Godine 2016. odlučio se na potpuni glazbeni preokret. Pop-izričaj zamijenio je duhovnim. Te iste godine snimio je svoju prvu duhovnu pjesmu zajedno sa zborom Mihovil, pod nazivom 'Cesta života', a nastupao je i na PapaFestu u Solinu. Godine 2018. objavio je drugu duhovnu pjesmu 'Ti (Ti mi budi)'. U 2019. nastupao je na Sudajmja Festu, u Splitu, s pjesmom 'Moj Bog'.

Ovih dana predstavlja svoju novu pjesmu naziva: 'Samo Ti'. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Tomislav Marić. Aranžman i produkciju potpisuje Hrvoje Domazet. Spot je snimao i režirao Zdravko Terkeš. Spot možete pogledati ovdje:

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba