[VIDEO] Stijepo Gleđ Markos snimio je novi singl duhovne glazbe

[VIDEO] Stijepo Gleđ Markos snimio je novi singl duhovne glazbe

Stijepo je za ovu pjesmu napisao aranžman te je odsvirao sve gitare i otpjevao prateće vokale.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
screenshoot
Objavljeno:
 
08.12.2020 12:12

 

Na blagdan Bezgrješnog začeća Bl. Djevice Marije dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos objavio je spot za novu pjesmu. Ovaj put riječ je o tekstu koji ukratko opisuje život Majke Marije, Njezino vjerno služenje Gospodinu te Njezin vječni 'Evo službenice Gospodnje', piše Dubrovniknet.

– Već dugo sam želio snimiti ovu pjesmu jer mi je predivna. Poznata tradicionalna engleska melodija sjajno je legla na ovaj tekst. Mnogi su prije mene koristili ovu melodiju, a jedna od najpopularnijih izvedbi ona je koju su izveli čuveni Simon and Garfunkel, pod nazivom: 'Scarborough fair'. Vjerujem da će nas ova lijepa melodija malo ohrabriti u ovo tjeskobno vrijeme i donijeti barem djelić predbožićne topline – kazao je Gleđ Markos.

Stijepo je za ovu pjesmu napisao aranžman te je odsvirao sve gitare i otpjevao prateće vokale. Spot je snimljen u staroj crkvi sv. Mihajla u Lapadu, a za spot je zahvalio župi sv. Mihajla i župniku, don Robertu Ćibariću, koji uvijek ima otvoreno srce sa suradnju i pomoć.

– Drago mi je da sam unatoč krizi koja nas sve dotiče objavio ovu pjesmu, bez obzira na to što je ovaj put video snimljen u nižoj produkciji. Želja mi je da ne spriječim put pjesmama unatoč okolnostima u kojima se nalazimo i da ona pronađe put do svih srdaca kojima je potrebna utjeha – zaključio je.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba