HPB dostupna tamo gdje je klijentima važno

HPB dostupna tamo gdje je klijentima važno

Stvorena je najveća poslovna mreža bankarskih usluga za građane i poduzetnike. 

Autor
HPB/Laudato/F.P.
Fotograf
HPB
Objavljeno:
 
21.06.2021 13:22

 

Stanovnici i poduzetnici u malim mjestima diljem Hrvatske više ne trebaju putovati i ugovarati sastanke s bankarima u poslovnicama izvan sredine u kojoj žive ili rade. Hrvatska poštanska banka sa svojim je  strateškim partnerom, Hrvatskom poštom, omogućila bankarsko poslovanje i u najmanjim i najudaljenijim mjestima, uključujući i sve naseljene otoke gdje se bankarske usluge nisu nudile, a potrebne su.    

U prvoj fazi projekta 'Banka u pošti', bankarski servis omogućen je građanima pod istim uvjetima kao u poslovnicama HPB-a, a tijekom 2021. stvorena je najveća poslovna mreža s ponudom financijskih usluga i za poslovne korisnike, i to na oko 1000 lokacija gdje posluju poštanski uredi. 

Od početnog predstavljanja ponude za poslovne korisnike u prosincu 2020. godine, bankarske usluge za svega nekoliko mjeseci uvedene su na svim lokacijama gdje postoje potrebe poduzetnika i lokalne uprave. Poslovni klijenti u poštanskim uredima imaju mogućnost otvoriti poslovni račun, obaviti platni promet, ugovoriti internetsko i mobilno bankarstvo, depozite, kartice i ostale proizvode HPB-a.  

Širenje ponude bankarskih usluga u poštanskim uredima na poslovne korisnike iznimno je značajna podrška njihovu poslovanju, koja donosi benefite i lokalnoj zajednici te doprinosi razvoju cijelog gospodarstva.  

Uz sve brži razvoj svog digitalnog bankarstva i stalno unaprjeđenje kanala distribucije, HPB je spremna ponuditi klijentima proizvode i usluge potpuno u skladu s njihovim zahtjevima, očekivanjima i preferencijama. Zato je Banka dostupna gdje su naši klijenti i tomu kako njihovu svakodnevnom životu i poslovanju najviše odgovara, i kroz digitalne kanale i u poslovnicama i uredima gdje nudimo sve usluge potrebne za uspješno upravljanje osobnim i poslovnim financijama.   

Jačanje strateškog partnerstva s HP-om kroz ovaj jedinstveni projekt dio je poslovne strategije HPB-a, a istodobno značajna društveno odgovorna aktivnost s ciljem da se svima omogući jednak pristup potrebnim uslugama i, u skladu s misijom Banke, stvaraju uvjeti za bolji život u Hrvatskoj. 

Ponosni smo da se u 2021., kada HPB obilježava svoju 30. obljetnicu, na iznimno konkurentnom bankarskom tržištu izdvajamo s najvećom poslovnom mrežom bankarskih usluga za građane i poduzetnike diljem Hrvatske, čije je povjerenje naš najvažniji uspjeh.       
 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Hrvatska

Još iz rubrike: