Hrvatski Caritas pomaže stradalima u nevremenu

Hrvatski Caritas pomaže stradalima u nevremenu

Snažno nevrijeme nedavno je pogodilo Hrvatsku i prouzročilo brojne štete.

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
caritas.hr
Objavljeno:
 
26.07.2023 17:08

 

Hrvatski Caritas pokrenuo je akciju pomoći obiteljima čije su kuće oštećene u nevremenu, koje je posljednjih dana pogodilo Hrvatsku.

- U svrhu što konkretnijeg djelovanja, prvenstveno kako bi se što većem broju stradalih obitelji osigurala pomoć u obnovi njihovih domova i otklanjanju posljedica snažnog nevremena, Hrvatski Caritas odmah je započeo s donacijama građevinskog materijala za sanaciju oštećenih krovova. Obitelji koje su zatražile pomoć za popravak krovova na svojim domovima dobit će potreban građevinski materijal dok je nad/biskupijskim Caritasima stavljeno na raspolaganje 25 isušivača vlage koji će stradalim obiteljima omogućiti što brži povratak u svoje domove – objavljeno je na mrežnoj stranici Hrvatskog Caritasa.

Hrvatski Caritas poziva na solidarnost sa stradalima i apelira na sve koji žele i mogu pomoći novčanom uplatom, da to učine na račun Hrvatskog Caritasa, IBAN: HR0523400091100080340 (PBZ), svrha uplate: pomoć-nevrijeme.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Hrvatska

Još iz rubrike: