Luka Modrić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice

Luka Modrić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice

"Po postignutim vrhunskim rezultatima i svojoj dugovječnosti ime Luke Modrića bit će ispisano zlatnim slovima u svjetskoj povijesti nogometa i sporta općenito."

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
Vilijana Belas/PBZ
Objavljeno:
 
04.04.2024 12:55

 

Kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nastavlja dosadašnju uspješnu suradnju kao brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice, priopćila je Privredna banka Zagreb.

PBZ Grupa dio je Intesa Sanpaolo Grupe, jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi. Ističnu kako su ponosni na dugogodišnju uspješnu suradnju s Lukom Modrićem koja je započela još 2019. godine jer su se međusobno prepoznali po vrijednostima koje ih povezuju.

''Po postignutim vrhunskim rezultatima i svojoj dugovječnosti ime Luke Modrića bit će ispisano zlatnim slovima u svjetskoj povijesti nogometa i sporta općenito. Ova naša zajednička suradnja koja traje već pet godina jedinstvena je u poslovno-sportskom svijetu u Hrvatskoj, ali i šire, i nije slučajna. Lukina neumorna posvećenost izvrsnosti, profesionalizam i izvanredna sportska karijera služe kao izvor inspiracije za mnoge, uključujući i našu Grupu koja je vodeća u različitim segmentima bankarskog poslovanja i predvodnik je i kao najveći donator u zemlji među bankama. Ova kontinuirana suradnja ne samo da odražava stabilnost već i pokazuje našu predanost podržavanju izvrsnosti i postizanju uspjeha na različitim životnim i poslovnim poljima. Luka Modrić, naš nogometni maestro, svojim neospornim talentom, radnom etikom i pobjedničkim karakterom, oličenje je vrijednosti koje PBZ Grupa cijeni i promiče. Povrh svega, istaknuo bih njegovu snažnu osobnost i predanost obitelji i domovini. Ponosni smo što uz sjajnog izbornika Zlatka Dalića i dalje imamo kapetana Hrvatske nogometne reprezentacije Luku Modrića za brend ambasadora PBZ Grupe i Premium Visa kartice'', izjavio je Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a.

Luka Modrić kazao je kako se zahvaljuje PBZ Grupi na dosadašnjoj uspješnoj suradnji te mu je drago što nastavljaju i dalje zajedno.

''Iznimno cijenim njihov doprinos društvu  kao i humanitarne aktivnosti koje stalno provode posebno za djecu i mlade i po čemu se ističu u poslovnoj zajednici. Podršku koju PBZ pruža hrvatskom nogometu i sportu također bih posebno pohvalio'', poručio je hrvatski kapetan i zvijezda Real Madrida, Luka Modrić.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Hrvatska

Još iz rubrike: