Marijanski zavjet za Domovinu Molve – Reka

Marijanski zavjet za Domovinu Molve – Reka

Hodočasnici Marijanskog zavjeta za Domovinu hodom do Reke 27. lipnja 2022. povezali su Marijino svetište u Molvama s glavnom rutom.

Autor
Hina/IKA/Laudato/F.P.
Fotograf
Vojska Bezgrješne
Objavljeno:
 
28.06.2022 11:43

 

U hodočasničkom molitvenom hodu od Molva preko Koprivnice do Reke, rutom od 28 kilometara, sudjelovalo je oko četrdeset hodočasnika: mladi, obitelji, članovi Vojske Bezgrješne i svi koji su se osjećali spremnima za molitvu, žrtvu, pjesmu, zajedništvo, prenosi IKA. 

Hodočasnici su zahvalili svima koji su se uključili u hodočašće te vlč. Davoru Šumandlu i vjernicima župe bl. Alojzija Stepinca u Koprivnici koji su ih radosno primili i okrijepili na putu.

Hodočašće je započelo jutarnjom Misom za blagoslov Domovine koju je predslavio gvardijan samostana franjevaca konventualaca i župnik u Molvama, o. Zdravko Tuba. Potaknuo je hodočasnike da usmjere svoj pogled prema Mariji koja ih prati na putu da bi mogli učiniti svoj zavjet iz ljubavi prema Gospodinu, za blagoslov obitelji i hrvatskog naroda.

Hodočašće je završilo u Reki radosnim susretom s hodočasnicima koji su bili na dionici glavne rute.

Svetište u Molvama tako je treći put kao dio priključne rute bilo uključeno u Marijanski zavjet za Domovinu.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Hrvatska

Još iz rubrike: