''Moja domovina'' klape ''Sv. Juraj'' HRM-a za 30. godišnjicu oslobođenja juga RH

''Moja domovina'' klape ''Sv. Juraj'' HRM-a za 30. godišnjicu oslobođenja juga RH

''Moja domovina'' za 30 godina oslobođenja hrvatskoga juga.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
28.10.2022 16:00

 

Povodom tridesete obljetnice oslobođenja juga Hrvatske, klapa ''Sv. Juraj'' HRM-a i Laudato TV pripremili su snimku njihove izvedbe pjesme "Moja domovina" koju su izveli na ovogodišnjem koncertu ''Progledaj srcem''. Na maksimirskom stadionu u Zagrebu 4. lipnja 2022. godine okupilo se na koncertu više od 50 000 mladih Hrvata iz svih dijelova Hrvatske i cijelog svijeta. Klapa ''Sv. Juraj'' Hrvatske ratne mornarice nastupila je s pjesmom ''Moja domovina'' i razgalila okupljene koji su u jedan glas s njima ovu domoljubnu pjesmu otpjevali od prvog do posljednjeg stiha.

''Mi, hrvatski vojnici pobjedničke hrvatske vojske, okupljeni ovdje pred svojim narodom, imamo jednu tako predivnu prigodu zapjevati i čuti sve te prekrasne glasove koji su s nama pjevali. Neopisivo, spektakularno i svaka čast svima'', izjavio je tom prilikom stožerni narednik i zapovjednik klape, Marko Bralić

Trideseta obljetnica oslobođenja juga Hrvatske obilježava se 29. i 30. listopada. Čestitamo!

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Hrvatska

Još iz rubrike: