Održana duhovna obnova u čast blaženom Miroslavu Bulešiću

Održana duhovna obnova u čast blaženom Miroslavu Bulešiću

Velečasni Josip Pende napomenuo je kako se ne trebamo 'bacati' na Isusa sa svojim prohtjevima, već kleknuti pred Njim i pokloniti mu se.

Autor
Riječka nadbiskupija/Laudato/M.D.
Fotograf
Riječka nadbiskupija
Objavljeno:
 
22.01.2021 12:20

 

Duhovna obnova u čast blaženom Miroslavu Bulešiću održana je u četvrtak, u crkvi sv. Ane na Gornjoj Vežici, u Rijeci. Organizator obnove je Ured za pastoral mladih Riječke nadbiskupije, javlja Riječka nadbiskupija.

Večer je započela svjedočanstvom katehistice Maje Šimičić Roksandić o njezinu obraćenju i življenju ekumenizma. Nadahnutim riječima istaknula je da o ekumenizmu nije dovoljno samo govoriti, nego ga se treba živjeti. U vezi s tim mlade je potaknula na suradnju s postojećim kršćanskim zajednicama u Rijeci.

Nakon svjedočanstva slavljena je sveta Misa koju je predslavio povjerenik za mlade Riječke nadbiskupije, vlč. Josip Pende. U poticajnoj propovijedi naglasio je kako se ne trebamo 'bacati' na Isusa sa svojim prohtjevima, već kleknuti pred Njim i pokloniti mu se.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Hrvatska

Još iz rubrike: