Pokrenuta mobilna aplikacija “Gospa Sinjska”

Pokrenuta mobilna aplikacija “Gospa Sinjska”

Aplikacija donosi novosti iz svetišta i župe, obavijesti, molitve, videa i fotografije.

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
Svetište Gospe Sinjske
Objavljeno:
 
09.08.2024 15:53

 

Ususret proslavi svetkovine Velike Gospe pokrenuta je besplatna mobilna aplikacija “Gospa Sinjska”. Aplikacija donosi novosti iz svetišta i župe, obavijesti, molitve, videa i fotografije. Ovim projektom svetište i župa dobili su još jedan evangelizacijski alat uz postojeće internet i društvene mrežne servise: web stranicu, Facebook, YouTube kanal i sustav za prijenose uživo.

''Mobilna aplikacija nastala je na poticaj Gospinih štovatelja i dobročinitelja svetišta, kao i pape Franje koji je kazao da je Crkva pozvana koristiti se novim komunikacijskim mogućnostima, a posebno novim društvenim servisima ne samo kao evangelizacijskom oglasnom pločom nego i kao izazovom da 'digitalni kontinent' obogati Evanđeljem. Vođeni tim poticajima, osnovan je tim koji je postavio ciljeve u stvaranju aplikacije “Gospa Sinjska”. Zahvalni dragom Bogu, zahvalnost izričemo i ekipi koja je strpljivo i marljivo gradila ovu mobilnu aplikaciju, programerima Bruni Bazini i Juri Glasoviću te dizajnerici Petri Perić'', istaknuli su iz župe.

Aplikacija se može preuzeti na Google Play i App Store.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Hrvatska

Još iz rubrike: