SKAC Palma poziva: Prijavite se na radionice za bračne parove ''Temelj(i) obitelji''

SKAC Palma poziva: Prijavite se na radionice za bračne parove ''Temelj(i) obitelji''

Radionice su namijenjene bračnim parovima s ciljem da im pomognu u izazovima s kojima se susreću.

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
SKAC Palma
Objavljeno:
 
19.10.2023 17:50

 

SKAC Palma u suradnji s Obiteljskim centrom Fakulteta filozofije i religijskih znanosti najavljuje ciklus radionica ''Temelj(i) obitelji''. Riječ je o radionicama koje će se održati on-line i uživo, a namijenjene su bračnim parovima s ciljem da im pomognu u izazovima s kojima se susreću.

''Što je temelj vaše obitelji? Na kojim vrijednostima ona počiva? Kako međusobno komunicirate u obitelji? Koji su vaši talenti i kakve veze oni imaju s odnosima? Znate li pomoći sebi? Kako se nosite sa strahom i tjeskobom? Kako odgajate djecu u ovom digitalnom vremenu? Pristup ovim i drugim temama kojih će se voditelji dotaknuti inspiriran je načelima ignacijevske duhovnosti. Oba supružnika obvezna su sudjelovati na radionici. Svaki susret započinje i završava molitvom te uključuje magis krug, odnosno dijeljenje na kraju'', poručuju iz SKAC-a.

Susrete vode Katarina Šimić, psihologinja u SKAC Palmi, Jurana Pavlović, psihologinja u Centru za psihološku podršku i razvoj ''Pričaj mi'', Katarina Perić Pavišić, psihologinja i asistentica na Institutu ''Ivo Pilar'' te pater Antun Volenik, svećenik, promicatelj obiteljskoga pastorala, magistar znanosti, psiholog i psihoterapeut.

Prva radionica iz ovog ciklusa održat će se 27. listopada u 20 sati, on-line. Tema radionice je komunikacija u obitelji, a prijaviti se možete putem OBRASCA do 25. listopada.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Hrvatska

Još iz rubrike: