Uključite se u proslavu Papina dana u Hrvatskoj

Uključite se u proslavu Papina dana u Hrvatskoj

Papin dan pape Franje slavi se 13. ožujka, a ove godine slavi se njegova osma godišnjica.

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
krizari.hr
Objavljeno:
 
09.03.2021 09:37

 

Proslava Papina dana, koju organiziraju Križari, održat će se 12. i 13. ožujka. Program uključuje proslavu u školi, vetu Misu u Župi bl. Ivana Merza u Španskom te predavanje na daljinu koje će se prenositi putem videoveze.

Sveta Misa bit će proslavljena u petak 12. ožujka, a predslavit će ju župnik, vlč. Marko Čolak

U subotu 13. ožujka u 20:00 sati održat će se predavanje na daljinu na temu 'Što ste se toliko prestrašili? Zar još nemate vjere?' Predavanje će održat vlč. Dario Paviša, tajnik Apostolske nuncijature u Južnoafričkoj Republici. Sveta Misa i predavanje bit će dostupni u izravnom prijenosu putem YouTube kanala KRIŽARI i Facebook stranice Križarske organizacije, a osim virtualno još više se nadamo da ćete nam se uživo pridružiti kod našeg bl. Ivana u Španskom u zajedništvu moleći na nakane pape Franje.

Križarska organizacija također nastavlja s proslavom Papina dana u školi, koja će održavati kroz tjedan i u petak 12. ožujka 2021. Po toj temi sve križare i ljude dobre volje pozivaju da se uključe u promidžbu Papina dana u školi među svojim prijateljima, vjeroučiteljima i svima drugima koji se mogu uključiti u inicijativu.

Sve informacije o proslavi Papina dana u školi mogu se pronaći na sljedećim poveznicama:

krizari.hr/papin-dan-u-skoli/

facebook.com/papindanuskoli/

O obilježavanju Papina dana govorit ćemo i u petak u emisiji 'Izdvojeno'.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Hrvatska

Još iz rubrike: