Bračni par nakon 60 godina došao zahvaliti sv. Ani za svog životnog suputnika

Bračni par nakon 60 godina došao zahvaliti sv. Ani za svog životnog suputnika

Vjenčali su se 16. studenoga 1960. u župnoj crkvi Svete Ane, u Radunicama.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
nedjelja.ba
Objavljeno:
 
19.11.2020 15:12

 

Pred istim oltarom gdje su se vjenčali u župnoj crkvi u Radunicama kod Žepča, nakon 60 godina braka, supružnici Anto Antolović i Jela, rođ. Vilić, došli su 18. studenoga zahvaliti sv. Ani za godine zajedničkog života, prenosi katolički tjednik Nedjelja.

Anto Antolović iz sela Komšića uzeo je za svoju ženu Jelu Vilić iz Cerija. Vjenčali su se 16. studenoga 1960. u župnoj crkvi svete Ane, u Radunicama. Vjenčao ih je tadašnji župnik, vlč. Anto Čondrić. Do 1975. živjeli su u Antinom selu, a potom su se preselili u Zenicu, gdje i danas žive.

Rodili su troje djece. Kći Ljubica poginula je 1974. u 11. godini života. Bog im je darovao i dvojicu sinova. Od sina Drage imaju dvoje unučadi i dvoje praunučadi. Sin Marinko je svećenik.

Nakon 60 godina ponovno su 18. studenoga došli pred oltar svete Ane zahvaliti za protekle godine. U tišini Bogu su zahvalili za dane i godine zajedničkog života. Nakon pohoda crkvi, otišli su pomoliti se i na grobu kćerke Ljubice, a u nedjelju će u svojoj župnoj crkvi u Crkvicama javno izreći riječi zahvale Bogu.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro

Još iz rubrike: