Četiristoti prijenos u programu Laudato TV-a

Četiristoti prijenos u programu Laudato TV-a

Obiteljska televizija Laudato TV obilježila je danas četiristoti izravan prijenos u svom programu.

Autor
Laudato
Fotograf
LTV ARHIVA
Objavljeno:
 
22.01.2022 14:36

Jutrošnje biskupsko ređenje mons. Roka Glasnovića iz Dubrovnika jubilarni je Laudatov prijenos. Od svog pokretanja 2015. godine, Laudato TV donosi slične važne događaje u domove hrvatskih obitelji, omogućujući im tako da sudjeluju događanjima na brojnim lokacijama. Gledatelji tako putem ekrana imaju priliku sudjelovati u svim svečanim svetim Misama iz Vatikana, biti s papom Franjom na njegovim višednevnim misijskim putovanjima diljem svijeta te pratiti dnevna bogoslužja iz svetišta u zagrebačkim Remetama, u Karlovcu ili Međugorju.

Svake godine Laudato TV prenosi svete Mise iz Krašića na blagdan bl. Alojzija Stepinca u veljači, sv. Kvirina iz Siska i sv. Antuna sa Svetog Duha u Zagrebu u lipnju, sv. Nikole Tavelića iz Šibenika u studenom. U studenom prošle godine Laudato TV organizirala je i prijenos biskupskog ređenja mons. Fabijana Svaline iz Srijemske Mitrovice.

Obiteljska televizija nastavit će i dalje u svom radu gledateljima prenositi sve što je lijepo, dobro i istinito. Uživo.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro

Još iz rubrike: