Don Damir Stojić objavljuje knjigu sa 303 pitanja i odgovora za život

Don Damir Stojić objavljuje knjigu sa 303 pitanja i odgovora za život

Sva su pitanja sasvim autentična, nastala iz životnih situacija i potreba stvarnih ljudi, a don Damirovi su odgovori izravni, konkretni i svakom razumljivi.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
26.10.2020 18:19

 

Život pred nas svakoga dana stavlja mnoga pitanja i izazove. Tražimo odgovore i savjete, a nema nam ih tko dati ili se ustručavamo pitati. U don Damiru Stojiću mnogi su prepoznali onoga tko je pristupačan i spreman dati im iskren i otvoren odgovor. Stoga ovaj omiljeni studentski kapelan i jedan od najpoznatijih hrvatskih svećenika uz svoj redovni pastoral već godinama svakodnevno u pisanoj komunikaciji odgovara na mnoga pitanja, stoji u opisu nove knjige Verbuma.

Od više tisuća pitanja koja je do sada primio i na koja je odgovorio, za objavljivanje u knjizi 'Don Damir odgovara' odabrana su 303 najzanimljivija i široku krugu čitatelja najkorisnija pitanja i odgovora, od kojih je jedan dio prvi put dostupan javnosti. Sva su pitanja sasvim autentična, nastala iz životnih situacija i potreba stvarnih ljudi, a don Damirovi su odgovori izravni, konkretni i svakom razumljivi, što knjigu čini iznimno zanimljivom i korisnom.

Obuhvaćene teme podijeljene u sedam glavnih poglavlja vrlo su raznolike i odražavaju svu širinu interesa i različitost tisuća onih koji su pitanja postavljali. Knjiga tako sadrži mnoštvo temeljnih vjerskih pitanja, pitanja o Svetom pismu, sakramentima, življenju vjere u svakodnevici, hodanju, spolnosti i partnerstvu, o praznovjerju i alternativi itd.

Stoga će svi oni koju ovu knjigu uzmu u ruke u njoj pronaći odgovore na svoja konkretna vjerska pitanja, kao i siguran orijentir u raznim životnim dvojbama.

Knjiga 'Don Damir odgovara' u prodaji je od 28. listopada u knjižarama Verbum, a već sada dostupna je u mrežnoj knjižari Verbuma.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro

Još iz rubrike: