Fra Mario Berišić posvjedočio: ''Mojoj majci su savjetovali da me pobaci''

Fra Mario Berišić posvjedočio: ''Mojoj majci su savjetovali da me pobaci''

''Evo, Gospe, ja Te molim, ostavi mi na životu sina, ja ću ti ga predati da Ti služi do kraja života.''

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
29.09.2022 11:58

 

Fra Mario Berišić, član Hrvatske kapucinske provincije svetog Leopolda Bogdana Mandića, student 5. godine teologije, gostovao je u serijalu Fruits of Međugorje (''Plodovi Međugorja'').

– Tu sam zahvaljujući ljubavi nebeske Majke, još moja majka, kad je bila trudna sa mnom, doživjela je to jedno posebno iskustvo s Gospom. Prije nego će roditi, bilo je puno komplikacija.  Ja sam trebao biti već i mrtav i doktori su se zalagali za to da moja majka abortira, da se dijete razvija nepravilno, da mu prestaje srce kucati – kazao je na početku fra Mario.

Njegova majka nije to prihvatila, te se počela moliti Djevici Mariji, osobito Gospi Međugorskoj.

– Rekla je: ''Evo, Gospe, ja Te molim, ostavi mi na životu sina, ja ću Ti ga predati da Ti služi do kraja života.'' Nakon nekog vremena ona je zaspala i osjetila je u snu, zapravo vidjela, da iznad njezina kreveta, iznad njezina tijela, stoji Gospa. I kaže: ''Toliko je bila lijepa da ju ja nisam mogla ni gledati od te ljepote i škicala sam je'', kaže, ''gledala kroz prste''. I, onda, nakon nekog vremena Gospa je vidjela da se majka boji. Moja majka se probudila i dalje je gledala prema gore i Gospa je i dalje stajala – ispričao je fra Mario, a cijelo svjedočanstvo pogledajte OVDJE.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro