Fra Petar Ljubičić – živimo u vremenu velike milosti i obraćenja

Fra Petar Ljubičić – živimo u vremenu velike milosti i obraćenja

Fra Petar Ljubičić objavio je na svojoj Facebook stranici zanimljiv status u kojem govori o vremenu i miru. Status fra Petra prenosimo u cijelosti.

Autor
Laudato/G.O.
Fotograf
pixabay
Objavljeno:
 
18.09.2020 16:04

 

– Vrijeme u kojemu živimo vrijeme je velike milosti. Vrijeme molitve i obraćenja. Vrijeme našega duhovnog čišćenja i čvrste odluke za Boga. Ono stalno traje jer je naš božanski Spasitelj uvijek s nama, među nama i u nama. Uostalom, On je sam obećao da će biti s nama u sve dane sve do svršetka svijeta. On se brine za nas, On nas voli i u Njemu je naša sreća i spas. Potrebno je odlučiti se za Njega i s Njim živjeti.

 
Naša nebeska Majka, koja se ukazala u Lurdu prije 162 god., Fatimi prije 102 god. i u Međugorju prije gotovo 40 god. stalno nas poziva kako bismo što bolje iskoristili ovo milosno vrijeme. Njezin neumorni poziv na mir zapravo je poziv na svakodnevno obraćenje, molitvu srcem, čvrstu vjeru i post. Ne zaboravimo da je mir najveće i najpotrebnije dobro, a da su vjera, molitva, obraćenje i post jedini uvjeti da se on ostvari – napisao je fra Petar.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro