Ljeto s knjigom – odmori dušu, proširi vidike

Ljeto s knjigom – odmori dušu, proširi vidike

Ljeto je. Stigli su dugi, topli dani, zasluženi godišnji odmor, odlazak na more, više vremena za stvari koje volimo raditi… Cijelu godinu radimo, trčimo na razne strane i potrebno je malo odahnuti. I 'napuniti baterije'.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Pikist
Objavljeno:
 
13.07.2020 13:29

 

Kako se dobro i kvalitetno odmoriti? Tijelo i mozak zahtijevaju svoj odmor – san i fizičku aktivnost – ali odmor i smirenje potrebni su i duši! 'Čitanje govori srcu, otvara ga, priopćuje iskustva koja su inače nedostupna i pruža vedru nadu u sebe i u vlastite mogućnosti. Nutarnji sklad koji nastupa čitanjem, doista, djeluje utješno', piše Ivica Žižić u 'Marginalijama'.

A dobra kršćanska knjiga, uz sve ovo, još i obnavlja duh, hrani vjeru, uzdiže dušu i otvara nove prostore duha. Stoga je ovo ljeto izvrsna prilika da se odmoriš uz nas i naša izdanja koja ti sve to omogućuju. Misleći na svoje čitatelje u ovom ljetnom razdoblju, Kršćanska sadašnjost u svojim je knjižarama, kao i u web-knjižari, pripremila zanimljive ponude od 6. srpnja do 30. kolovoza 2020. na izabrane naslove i omogućuje ljetni popust od 30 %.

Svaka dva tjedna potražite novu ponudu izabranih naslova i učinite ljeto zanimljivijim uz čitanje vjerske i duhovne literature. Uz to, za kupnju iznad 100,00 kn kupci će na dar dobiti knjigu po izboru KS-a. Čitaj dobro, obogati duh, nauči nešto novo i odmori se uz KS-ove knjige!

Aktualne akcije možete pogledati OVDJE.

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!