Mons. Marin Barišić blagoslovio splitski TV centar Laudato televizije

Mons. Marin Barišić blagoslovio splitski TV centar Laudato televizije

Novinar i urednik Josip Bartulić predstavio je postojeće projekte i suradnje te želju da splitski TV centar prikaže život Splitsko-makarske nadbiskupije.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
14.01.2022 15:23

 

Mons. Marin Barišić blagoslovio je jučer splitski TV centar Laudato televizije. Nakon tradicionalne blagoslovne molitve nadbiskup Barišić ostao je u kratkom razgovoru s voditeljem centra Josipom Bartulićem, iskazavši interes za rad Laudato TV-a. Novinar i urednik Bartulić predstavio je postojeće projekte i suradnje te želju da splitski TV centar prikaže život Splitsko-makarske nadbiskupije, ali i općenito južnog dijela Hrvatske.

Laudato televizija otvorila je TV centar u Splitu 2019. godine uz podršku Splitsko-makarske nadbiskupije koja je ustupila prostor u Centralnom bogoslovnom sjemeništu. Rektor bogoslovije, don Đuliano Trdić, prilikom blagoslova zahvalio je na zajedništvu. ''Velika je milost i radost što je s nama naš nadbiskup Marin koji je podijelio s nama tu radost zajedništva. Radosni je trenutak što smo mogli blagosloviti našu kuću i vašu kuću'', izjavio je don Trdić.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro

Još iz rubrike: