Ohrabrujuća poruka roditeljima čija su djeca napustila put vjere

Ohrabrujuća poruka roditeljima čija su djeca napustila put vjere

Svećenik Goyo Hidalgo iz biskupije Los Angelesa dao je savjet roditeljima čija su djeca napustila put vjere i krenula stranputicama.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
ibelieve
Objavljeno:
 
10.08.2020 09:01

 

Svećenik Goyo potaknuo je roditelje da ne izgube nadu u bitku za njihove duše. Savjetovao ih je da podsjećaju svoju djecu da ih Bog voli i čeka.

- U razdoblju kada nisam iša u crkvu moja me majka svakodnevno podsjećala da me Bog voli. Toga sam se sjetio nakon svih tih godina i znao sam da mu se mogu obratiti. Roditelji, budite strpljivi sa svojom djecom. Podsjećajte ih da Bog uvijek čeka i jednog će se dana sjetiti da ih Bog voli - napisao je na svom Twitter profilu.

Uslijedio je niz pozitivnih reakcija na njegovu objavu. Mnogi roditelji zahvalili su mu na poticaju i roditeljskom savjetu. 

Primjer roditeljskog strpljenja svakako je sveta Monika, majka svetog Augustina koja je više od 20 godina molila za njegovo obraćenje.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro

Još iz rubrike: