Simona Mijoković: 'Pronašla sam Onog kojeg ljubi duša moja'

Simona Mijoković: 'Pronašla sam Onog kojeg ljubi duša moja'

Dirljivo svjedočanstvo Simone Mijoković u emisiji 'More milosrđa'.

Autor
Laudato/G.O.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
16.10.2021 15:10

 

Simona Mijoković u petak navečer gostovala je u emisiji 'More milosrđa'. Kroz iskren i emotivan razgovor posvjedočila je o svojoj burnoj i mračnoj prošlosti te kako ju je Gospodin Isus Krist iz tame izveo na svjetlo.

– Bila sam slijepa, a sada vidim; bila sam gluha, a sada čujem. Gospodin mi je vratio dostojanstvo djeteta Božjeg. On je Alfa i Omega u mom životu i u sebi me je uskrisio iako sam bila potpuno na dnu – posvjedočila je Simona.

Iako je bila starleta i živjela životom blještavila, u kojem se sve okretalo oko užitaka, tjelesnosti, novca, slave i moći, shvatila je da zapravo ne živi istinskim životom, već je okružena lažnim sjajem. Gospodin joj je, kako kaže, otvorio oči i sada svijet može promatrati pogledom vjere. Danas ima predivnog muža i četvero djece, a Bogu svakoga dana iskazuje zahvalnost na svemu onome što je učinio u njezinu životu i što i dalje čini.

– Moje srce uvijek govori: 'Tražim samo da budem ništa kako bi mi moj Bog, Spasitelj i Otkupitelj, bio sve u svemu – kazala je Simona upozorivši kako se grijeha treba kloniti, a kad se u grijeh upadne, treba ga ispovjediti. 

U nastavku je kazala da joj je želja, kad ljudi čuju njezino ime, da shvate kako je Bog živ, On je Emanuel, Bog s nama i nikada nas ne napušta. Svojim životom želi svjedočiti o Bogu i za Boga živjeti. Svjesna je da se do svake promjene postepeno dolazi, a obraćenje je cjeloživotni proces. Napasti su i dalje tu, one svakodnevno postoje, ali Simona ima mir u svom srcu i neslomljiv oslonac pronalazi u Bogu.

– Pronašla sam Onog kojeg ljubi duša moja. Cijeli život maštala sam o savršenoj ljubavi, izlazila u diskoteke i u svakome muškarcu tražila savršenstvo, ali savršen je samo Bog – istaknula je. Ostatak svjedočanstva pogledajte ovdje.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro

Još iz rubrike: