[VIDEO] Svećenik izradio raspelo nakon snježne oluje u Madridu

[VIDEO] Svećenik izradio raspelo nakon snježne oluje u Madridu

– Da se brinemo o sebi. To Bog želi – poručio je velečasni Toño Casado.

Autor
Katolički tjednik/Laudato/M.D.
Fotograf
Katolički tjednik
Objavljeno:
 
12.01.2021 17:49

 

Madrid je tijekom vikenda doživio snažnu snježnu oluju te je napadalo više od 20 centimetara snijega. Nažalost, zbog oluje su umrle najmanje četiri osobe, piše Katolički tjednik.

Međutim, jedan je španjolski svećenik od ovog lošeg vremena učinio nešto lijepo. Kako prenosi HKM, vlč. Toño Casado izgradio je divovsko raspelo od snijega. Na Instagramu je objavio nekoliko slika svojih nevjerojatnih umjetničkih djela.

– Budući da vam se svidjelo, donosim nekoliko slika Isusa koji se rodio u tihoj zimskoj noći. Milovanjem ruke moje prijateljice i susjede Marile Montere, najljepše lice postalo je istinito pred našim očima. Polako se topi pred pogledom ljudi jer voli sve i srce mu nije od leda. Da se brinemo o sebi. To Bog želi. Da se ne povrijedimo. Hvala ti, Mariló, za onu noć tišine i istine pred crkvom koja želi biti dom za sve, mjesto na kojem napokon možeš osjetiti toplinu dobrih ljudi. Snijeg će se topiti, ali snježni Isus uvijek će biti živ u našim očima – poručio je vlč. Casado.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toño Casado (@tono_casado)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toño Casado (@tono_casado)

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro