[VIDEO] Zaklada 'Čujem, vjerujem, vidim' obilježava 12. godinu djelovanja

[VIDEO] Zaklada 'Čujem, vjerujem, vidim' obilježava 12. godinu djelovanja

Zaklada 'Čujem, vjerujem, vidim' proizašla je iz projekta 'Soba susreta' autora i urednika Mirka Hrkača.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Facebook
Objavljeno:
 
03.12.2020 13:16

 

Svrha je Zaklade pomoć mladima u edukaciji, promicanje cjeloživotnog obrazovanja, omogućavanje pristupa literaturi slijepim osobama i osobama s invaliditetom koje same ne mogu čitati, piše HKM.

Svrha Zaklade ostvaruje se i omogućavanjem pristupa literaturi slijepim osobama i osobama s invaliditetom koje same ne mogu čitati, aktivnostima programa Zaklade koja će organizirati prilagodbu određenog sadržaja. Sadržaj će biti dostupan snimanjem zvučnih zapisa, digitalizacijom tiskanog sadržaja te ispisom na brajici.

Zaklada 'Čujem, vjerujem, vidim' proizašla je iz projekta 'Soba susreta', autora i urednika Mirka Hrkača, pomoću kojega je snimljena zvučna Biblija na hrvatskom jeziku za potrebe slijepih osoba. U snimanju su sudjelovali udruga 'Zamisli' iz Zagreba. Zvučna Biblija snimljena je u studiju Hrvatskog katoličkog radija na tadašnjoj lokaciji u Voćarskoj ulici, u Zagrebu.

– Zahvaljujemo svim našim partnerima i suradnicima koji su doprinijeli ostvarivanju naše svrhe u 2020. godini, s nadom da ćemo u sljedećoj godini biti u mogućnosti ostvarivati bliske kontakte programima i projektima u organizaciji zaklade 'Čujem, vjerujem, vidim'. Zahvaljujemo svim medijima i njihovim djelatnicima koji su nas pratili tijekom 2020. godine i izvještavali o našem radu. Svima želimo blagoslovljeno vrijeme došašća – poželjeli su iz Zaklade.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro

Još iz rubrike: