Zahvala organizatora koncerta "Domu mom"

Zahvala organizatora koncerta "Domu mom"

"To je naša Hrvatska!"

Autor
Laudato/V.C.V./G.O.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
21.02.2024 23:24

 

Nakon veličanstvenog koncerta Domu mom još se nisu slegli dojmovi. Izmjenjuju se komentari, fotografije i snimke na društvenim mrežama s prvog velikog koncerta domoljubne glazbe. Organizator Laudato TV, koji je već počeo s pripremama za idući koncert u Zadru 30. studenog 2024., uputio je javnu zahvalu svima koji su sudjelovali. U nastavku donosimo riječi gđe Ksenije Abramović, direktorice i izvršne producentice koncerta ''Domu mom'':

"Iako još pod dojmom subotnjeg koncerta, već smo ozbiljno započeli s pripremama 'Domu mom' u Zadru. Odluci da ovaj projekt nastavimo po drugim gradovima Hrvatske pomogli ste svi, uz nas 630 u organizaciji i produkciji, idemo dalje zbog vas 18 500 koji ste bili u dvorani i kupnjom ulaznice pomogli da se ovaj koncert održi. Brojku onih koji su željeli doći, ali nisu ovoga puta stali u Arenu, ili nisu mogli na put, tek ćemo saznati, jer mi sada putujemo k vama. Hvala vam svima koji ste pristali nastupiti, svim izvođačima i orkestru kojim je ravnao Ante Gelo. Hvala autorima koji su skladali pjesme i napisali ove stihove koji se prenose generacijama. Hvala predstavnicima dvorane Arena Zagreb, Eventimu, profesionalcima iz Ivas grupe, Leveex produkcije i pirotehnike Mirnovec. Posebna hvala mojim Laudatovcima, koji uz redovan posao na televiziji daju svoje znanje, vrijeme i srce za ovako velike projekte koje zajedno gradimo. Zahvaljujem uvaženim gostima, pokroviteljima i donatorima, braniteljima, Udruzi veterana Vojne policije, udrugama osoba s invaliditetom, obiteljima koje su došle s djecom i svojim starijima. Svima koji su molili za ovaj projekt. Medijskom pokrovitelju Večernjem listu, dragim kolegama iz ostalih medija i mladima na parteru. Hvala ugostiteljstvu koje je tako lijepo brinulo o nama: g. Zvonimiru Mihovcu, Cateringu Flamingo, Grill baru Paulaner, slastičarnici Vincek i restoranu Marijino zvono. Hvala vam svima na radosti, i zajedništvu, uljuđenom ponašanju i na tome što volite ovu zemlju. To je naša Hrvatska!" zaključila je Ksenija Abramović koja o projektu i planovima govori u večerašnjoj emisiji Izdvojeno na Laudato TV-u u 20:10 sati.

Snimku prvog koncerta ''Domu mom'' gledatelji mogu pogledati na Uskrsni ponedjeljak u programu Laudato TV-a.

Sažetak koncerta pogledajte ovdje.

DOMU MOM

 

domu mom 2

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Domu mom

Još iz rubrike: