Započela velika akcija 'Uzmi 3 – plati 2' u svim knjižarama Verbum!

Započela velika akcija 'Uzmi 3 – plati 2' u svim knjižarama Verbum!

Ovom prigodom moguće iz Verbumove ponude moguće je birati više od 550 vrijednih i zanimljivih naslova.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Verbum
Objavljeno:
 
16.01.2021 12:07

 

Nakladnička kuća Verbum od 15. siječnja do 15. veljače u svim knjižarama Verbum, i na mrežnoj knjižari www.verbum.hr, organizira prodajnu akciju 'Uzmi 3 – plati 2' u svim knjižarama Verbum! Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na mrežnoj knjižari svaki kupac ima pogodnost da za tri kupljene knjige u izdanju nakladničke kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude preko 550 vrijednih i zanimljivih naslova, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati OVDJE. U ovu akciju uključeni su i Verbumovi noviteti, od kojih izdvajamo veliku knjigu od čak 303 pitanja i odgovora o vjeri i životu omiljenoga hrvatskog svećenika, don Damira Stojića 'Don Damir odgovara'. Knjiga na više od 550 stranica sadrži mnoštvo temeljnih vjerskih pitanja, pitanja o Svetom pismu, sakramentima, življenju vjere u svakodnevici, hodanju, spolnosti i partnerstvu, o praznovjerju i alternativi itd.

Od zanimljivih naslova tu je i knjiga 'Kako uspjeti u smrti' poznatog francuskog filozofa i intelektualca Fabricea Hadjadja koji u ovoj knjizi progovara o smrti kao o životnoj prilici za svakoga od nas. Za razliku od priručnika samopomoći koji postojanje svode na recepte za uspjeh, autor nudi antimetodu kojom možemo prihvatiti i neuspjeh i strah te se otvoriti onomu što nas nadilazi.

Među novitetima je i 'Ljubav koja spašava', zbirka dosad uglavnom neobjavljenih propovijedi pape emeritusa Benedikta XVI., u kojima se bavi omiljenom temom o kojoj je svjedočio više od bilo koje druge: temom ljubavi.

Zatim, tu je snažna, dramatična i istinita priča 'Bakhita', autorice Veronique Olmi, o Jozefini Bakhiti koja je bila ropkinja, sluškinja i redovnica i koja je u povijest upisana kao svetica Katoličke Crkve. Ovo remek-djelo osvojilo je prestižnu francusku književnu nagradu Prix du roman Fnac i dospjelo je u finale svih najuglednijih francuskih spisateljskih nagrada.

Od noviteta valja spomenuti i naslove iz Verbumove popularne biblioteke Populus: 'Protiv plime', Elizabeth Camden i 'Učiteljeva kći', Julie Klassen. Zatim naslov 'Praznovjerje razvoda', jednog od najpoznatijih i najvještijih pisaca i katoličkih umova svih vremena, Gilberta Keitha Chestertona, u kojoj on upozorava da će banaliziranje rastave voditi banaliziranju braka i zajedničkoga života, a u konačnici uništenju obitelji. Danas bolje no ikada vidimo koliko je bio u pravu. Zato je ova jasna i živahna obrana normalnoga i dalje svježa i poticajna.

U poticajnoj knjizi 'Božanska romansa' poznati biskup i duhovni autor Fulton Sheen na svoj neponovljiv način progovara o božanskoj romansi – ljubavnoj vezi između Boga i čovjeka, istražujući tajnu Božje ljubavi prema nama i otkrivajući nam Boga koji nas toliko ljubi da kreće u potragu za svakim čovjekom. Sheenovo naučavanje, propovijedanje i pisanje poučilo je, prosvijetlilo i nadahnulo milijune ljudi tijekom njegova ispunjena i aktivna života, a ovaj njegov duhovni biser zasigurno će nadahnuti i suvremene čitatelje.

Ako vas, dakle, zanimaju knjige vjerske i duhovne tematike, dobri romani, korisne knjige bračne i obiteljske tematike, knjige o zdravlju, publicistička i humanistička djela, kao i probrane knjige za djecu i mlade, posjetite knjižare Verbum od 15. siječnja do 15. veljače ili mrežnu knjižaru www.verbum.hr, i odaberite nešto za sebe i svoje najdraže među Verbumovim izdanjima.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro

Još iz rubrike: