Molitva predanja i zaštite

Molitva predanja i zaštite

Dođi, Duše Sveti, i izlij na mene svoje darove i plodove, tako da moj život bude na što veću slavu Presvetoga Trojstva.

Autor
Rastimo u Gospodinu/Laudato/M.D.
Fotograf
pixabay.com
Objavljeno:
 
13.01.2021 19:08

 

Gospodine Isuse Kriste, hvala Ti jer me voliš, hvala Ti jer si umro za mene na križu; jer si me svojom smrću i uskrsnućem otkupio i oslobodio. Iskaži mi svoju milost, oprosti mi sve moje grijehe. Ja Ti se u cijelosti izručujem. Izručujem Ti svoje srce, um, dušu i moj duh, moju volju, čitavoga sebe, cijelo tijelo i čitavo moje biće. Ja sam potpuno Tvoj, i dopuštam Ti da učiniš u meni što hoćeš.

Pozivam Te da dođeš u moj život i budeš Gospodar, i Kralj, i Spasitelj i Iscjelitelj moga života. Odričem se Sotone i njegovih ispraznih djela, i njegovih ispraznih obećanja. Prekrij me, Gospodine Isuse, svojom Predragocjenom Krvi od vrha moje glave do dna nožnih prstiju, i zaštiti me od napada, i zamki i taktike zla. Pošalji Duha Svetoga da me ojača i osnaži, da me vodi i pomogne mi postati više poput Isusa u svakom pogledu.

Dođi, Duše Sveti, i izlij na mene svoje darove i plodove, tako da moj život bude na što veću slavu Presvetoga Trojstva.

Marijo, Majko moga Spasitelja, Majko Božja, moli za mene sve dane života moga. Neka plašt Tvoje ljubavi i zaštite bude uvijek nada mnom. Također, molim sve anđele nebeske, anđele zaštitinike i čuvare, anđele vlasti i gospodstava, anđele ozdravljenja i čudesa, anđele ljubavi, mira i radosti, svete arkanđele Mihaela, Gabrijela, i Rafaela, i sve legije Božjih anđela na nebu, neka me okruže i budu mi na pomoć u sve dane moga života. Sve to molim u presveto i moćno ime Isusovo. Amen.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Molitve