Molitva za obraćenje psovača

Molitva za obraćenje psovača

Po moćnom zagovoru naše nebeske Majke – Kraljice Mira – molimo Te za obraćenje svih psovača koji Te teško vrijeđaju.

Autor
Laudato/M.D.
Fotograf
pixabay.com
Objavljeno:
 
03.07.2021 13:29

 

U sklopu inicijative 'Zašto ne psujem?', koju provodimo ovog došašća, a u kojoj pojedinci s nama dijele svoje razloge zašto ne psuju, želimo potaknuti sve da mole za one koji se ne znaju oduprijeti (bogo)psovci i da ih predaju zagovoru svih svetih, a osobito naše nebeske Majke Marije, piše Muževni budite.

To mogu učiniti i ovom molitvom:

Svemogući, vječni i milosrdni Bože, hvala Ti za Tvoga Sina, Isusa Krista, koji je došao k nama i podnio gorku muku za naše spasenje. On je za nas sve umro i uskrsnuo da bismo svi vječno živjeli.

Po moćnom zagovoru naše nebeske Majke  Kraljice Mira  molimo Te za obraćenje svih psovača koji Te teško vrijeđaju i tako svojim grijesima donose prokletstvo sebi i svome narodu.

Ponizno Te molimo, rasvijetli ih snagom svoga Duha da spoznaju svoj grijeh i da ne traže ispriku, nego da se iskreno pokaju i od Tebe oproštenje potraže. Daruj im milost da Tebe, svoga Boga, iskuse kao ljubav i da se snagom Tvoje milosti i svim svojim silama bore protiv đavolskoga govora  bogopsovke.

Srce Isusovo, obrati i spasi sve psovače. Duše Boga živoga, dođi u vatri svoje ljubavi, u sili svoje prisutnosti i mojemu narodu podari mir i radost, sreću i spas! Neka tako bude! Amen.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Molitve

Još iz rubrike: