Svakodnevna molitva u došašću

Svakodnevna molitva u došašću

Sveti Mihaele, arkanđele, brani nas u boju; proti pakosti i zasjedama đavolskim budi nam zaklon!

Autor
Rastimo u Gospodinu/Laudato/M.D.
Fotograf
pixabay.com
Objavljeno:
 
13.12.2022 14:22

 

Vječni Oče, prikazujem Ti Predragocjenu Krv Tvoga Sina, Gospodina našega Isusa Krista, sjedinjenu sa svim današnjim svetim Misama zornicama, slavljenim širom svijeta, za mene, moju obitelj, za zadovoljštinu za svoje (naše) grijehe, za sve svete duše u čistilištu i za sve grješnike diljem svijeta, za svećenike, za grješnike u čitavoj Crkvi i za one u našim obiteljima, zajednicama.  Amen!

Presveto Srce Isusovo, prikazujem Ti po Bezgrješnom Srcu Marijinu sve molitve, djela i trpljenja ovoga dana kao naknadu za svoje (naše) grijehe i uvrede, i na sve one nakane na koje se Ti neprestano prikazuješ na oltaru. Osobito ti ih prikazujem za svetu Crkvu, za Svetoga Oca, svećenike, (nabrojite svoje nakane). Amen.

Oče, Prikazujem Ti sve svoje nakane i  molitve (šutnja) i stavljam ih u svete Mise koje se danas slave po  cijelom svijetu, na čast i slavu Tvoje gorke muke i smrti, da dobijem oproštenje zasluženih kazna, da više ne robujem Sotoni i grijesima, nego da budem slobodan za Tebe i službu koju si za mene namijenio. Molim Te, propeti Isuse, daj da mi bude na spas sveta Tvoja Krv, koju si za me prolio. Amen.

Sveti Mihaele, arkanđele, brani nas u boju; proti pakosti i zasjedama đavolskim budi nam zaklon! Neka mu zapovjedi Bog, ponizno molimo, i Ti, vojvodo vojske nebeske, Sotonu i druge duhove zlobne koji svijetom obilaze na propast duša božanskom jakošću u pakao protjeraj! Amen!

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Molitve

Još iz rubrike: