Trodnevnica svetoj Maloj Tereziji od Djeteta Isusa

Trodnevnica svetoj Maloj Tereziji od Djeteta Isusa

Ususret spomendanu svete Male Terezije od Djeteta Isusa 

Autor
svjetlo-vjere.com/Laudato/M.D.
Fotograf
biskupija-banjaluka.org
Objavljeno:
 
23.09.2020 16:01

 

O, draga sveta Terezijo od Djeteta Isusa, Ti si rekla da bi se čovjek trebao posve pouzdati u Boga jer Bog je tako moćan i milosrdan da se od Njega dobiva toliko koliko se pouzdanja i nade u Nj polaže. Hvala Ti na pouci, moja mala svetice! Stavljam sve svoje ufanje u neizmjernu Božju dobrotu i nadam se da će mi udijeliti milost koju tražim. A Ti, zaštitnice i zagovornice, podupri ove molbe.

(Tri puta Slava Ocu.)

O, draga sv. Terezijo od Djeteta Isusa, Ti si obećala da ne ćeš gledati s nebeskih visina na nas bijedne stvorove, već da ćeš sići do nas da nam pomogneš. Siđi, mila svetice, i pogledaj nevolju u kojoj se nalazim. Pomozi ni! Govori Ti za me Božjemu Srcu i ono ne će moći odbiti Tvoje molbe.

(Tri puta Slava Ocu.)

O, draga, sveta Terezijo od Djeteta Isusa, rekla si da će tvoj rad biti u pomaganju i ublažavanju nevolja na zemlji. Moja mala svetice, Ti si sada u raju, pa ispuni svoje obećanje. Baci i na me jednu svoju ružu i isprosi mi od dragoga Isusa milost koju po Tvojemu zagovoru tražim.

(Tri puta Slava Ocu.)

(Sve se ove tri molitve mole svakoga dana; mogu se moliti i kao devetnica.)

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Molitve

Još iz rubrike: