Zahvaljujem Ti što sam povezan s Tobom; dopusti da ovu noć dobrota djeluje i sazrijeva

Zahvaljujem Ti što sam povezan s Tobom; dopusti da ovu noć dobrota djeluje i sazrijeva

Večernja molitva

Autor
Mladi katolici/Laudato/M.D.
Fotograf
pixabay.com
Objavljeno:
 
09.09.2020 19:21

 

Dan se bliži kraju. Skupljam svoje misli i snage koje su se bavile vanjskim svijetom i okrećem se natrag u svoju nutrinu gdje želim susresti Boga. Povlačim se u svetište svoje nutrine gdje je jezgra moje osobe – srce.

Svime ravna, sve doživljava i upravlja svim pokretima moga tijela i moga duha. Ovdje se želim susresti s Tobom, moj Gospodine i Bože. Tu sam blizu Tebe, kao u blizini draga čovjeka, pun pouzdanja i bez ikakvih uvjeta.

Prihvaćam sve što mi pružaš i daruješ i u tome priopćavaš svoju Radosnu vijest. Radujem se svemu što mi činiš i darujem Tebi svoju zahvalnost i ljubav.

Dan se bliži kraju, vraćam se Tebi. Ovdje doživljavam Tvoju ljubav i blizinu. Išao si sa mnom kroz ovaj dan. Darovao mi život, snagu i radost. 

Zahvaljujem Ti što sam povezan s Tobom. Dopusti da ovu noć dobrota djeluje i sazrijeva.

Ispuni me novom energijom za sutra: otvorenošću i radošću za moju okolinu, blagonaklonošću i ljubavlju za moje bližnje, pozornošću za Tvoje vodstvo, zanimanjem za sve dobro i lijepo.

Blagoslovi sve ljude s kojima sam povezan. Budi uz bolesne, siromašne, progonjene. Daj nam mirnu noć i ujutro radosno buđenje.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Molitve

Još iz rubrike: