Dana 17. i 18. svibnja splitski SKAC organizira duhovnu obnovu za mlade: dolazi EHO zajednica!

Dana 17. i 18. svibnja splitski SKAC organizira duhovnu obnovu za mlade: dolazi EHO zajednica!

Sljedeći vikend, 17. i 18. svibnja, Studentski katolički centar Split u suradnji s EHO molitvenom zajednicom, predsjednikom Markom Matijaševićem i duhovnikom, don Filipom Pavlovićem, organizira dvodnevnu duhovnu obnovu za mlade.

Autor
SKAC Split/Laudato/F.P.
Fotograf
SKAC Split
Objavljeno:
 
13.05.2024 10:12

 

Vizija EHO MOLITVENE ZAJEDNICE iz Zagreba jasno definira njihov cilj: žele vidjeti novu generaciju vjernika koja će se snažno moliti i živjeti ispunjenim životom, vođena Duhom Svetim. Njihova je želja da mladi, uz njihovu podršku i Božje vodstvo, spoznaju svrhu svog života, oblikuju viziju za svoju budućnost i hrabro je slijede. Žele potaknuti mlade ljude da postanu promjena koju žele vidjeti u svijetu, postajući prave vođe, molitelji, hrabri roditelji, govornici i poznavatelji Božje Riječi – generacija koja odjekuje Božjom ljubavlju u svakom kutku svijeta.

Duhovna obnova počinje u petak, 17. svibnja, nagovorom u 20 sati u crkvi Gospe od Zdravlja. Nakon nagovora počinje Misa mladih te euharistijsko klanjanje do 22:00 s temom “Pođite za mnom!”. Važno je napomenuti da se Mise mladih inače organiziraju svakog petka u 20:30 u istoj crkvi.

U subotu, 18. svibnja, duhovna obnova nastavlja se na franjevačkom klerikatu (Put iza Nove bolnice 10c) s početkom u 9 sati. Program će trajati do 15 sati, a nakon uvodnog slavljenja bit će obrađene teme poput poziva, identiteta, vrijednosti, preuzimanja odgovornosti i upravljanja vremenom. Sve će kulminirati molitvom predanja i svetom Misom.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u subotnjoj duhovnoj obnovi mogu ispuniti kratku prijavnicu na www.skac.st

skac split

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: