Ansambl Kolbe raspisuje audiciju za pjevače, plesače, glumce...

Ansambl Kolbe raspisuje audiciju za pjevače, plesače, glumce...

Za potrebe novog mjuzikla raspisuje se audicija jer su potrebni glumci, pjevači, plesači. Također u kreativnom timu Ansambla Kolbe potrebni su i oni koji vole pisati, fotografirati, uređivati web stranice, objavljivati na društvenim mrežama, pomagati na sceni kao tehnička podrška.

Autor
Veritas/Laudato/F.P.
Fotograf
Veritas
Objavljeno:
 
06.09.2022 09:10

 

Priopćenje za javnost, prenosimo u cijelosti: 

Ansambl Kolbe dobro je poznat na kazališnoj kulturnoj sceni jer je pristutan već deset godina i prepoznatljiv po izvođenju duhovnih mjuzikala. U proteklom razdoblju napravili smo tri vrlo uspješna mjuzikla koja su izvođena diljem Lijepe naše u brojnim kazalištima i dvoranama, ali i u inozemstvu. Posljednji hit mjuzikl je Svetac svega svijeta koji je doživio pedeset izvedbi.

Ansambl Kolbe po svome djelovanju predstavlja jedinstvenu pojavu u svijetu kazališne umjetnosti posebno u svome evangelizacijskom poslanju. 

Nakon tri iznimno uspješna mjuzikla Život za život, Uskrsli i Svetac svega svijeta od jeseni Ansambl Kolbe kreće u novu glazbeno-scensku avanturu.

Za potrebe novog mjuzikla raspisujemo audiciju jer su nam potrebni glumci, pjevači, plesači. Također u kreativnom timu Ansambla Kolbe potrebni su nam i oni koji vole pisati, fotografirati, uređivati web stranice, objavljivati na našim društvenim mrežama, pomagati na sceni kao tehnička podrška.

U ovom volonterskom projektu, kao i u svim našim dosadašnjim projektima nudimo rad s vrhunskim profesionalcima iz svijeta kazališne umjetnosti te besplatnu edukaciju u glazbenom, plesnom i glumačkom radu. 

Audicija će se održati 19. i 20. rujna 2022. s početkom u 19:00 sati u Dvorani svetoga Franje u Zagrebu, Sveti Duh 31.

Svi zainteresirani (ne mlađi od 16 godina), neka se jave e – mailom na adresu: ansambl.kolbe@gmail.com s naznakom „AUDICIJA“, te prilože slijedeće podatke:
•    ime i prezime, dob
•    kratki životopis
•    kontakt informacije (e – mail, mobilni telefon)
•    Naglasiti ako se javljate za tehničare i/ili voditelje društvenih mreža jer oni nemaju audiciju nego samo razgovor i upoznavanje

Audicija će se sastojati od tri djela: plesnog, glumačkog i glazbenog. Sve upute o provedbi audicije dobit ćete mailom nakon što pošaljete prijavu.

Više informacija o mjuziklima možete pronaći na: Facebook-u, Instagram-u i Youtube kanalu Ansambl Kolbe

Organizator projekata i audicije je Veritas – Glasnik sv. Antuna Padovanskoga, a pokrovitelj je Hrvatska provincija svetog Jeronima franjevaca konventualaca.
 

Kolbe

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja